Kaksi siis siirrettiin.

Toinen kuulemma ihan hyvä ja toinen heikompi blastokysti. Miten tämä voi mennä näin? Olen hyvä munimaan ja hedelmöitys onnistuu, mutta kolmannesta päivästä lähtien alkaa aina kato ja alamäki. Ekassa ivf:ssä, josta Pompula on, tuli 13 munasolua ja yksi blastokysti. Ja hän siis onnistui tarttumaan. Seuraavasta ivf:stä sain 19 munasolua, josta tuli kaksi blastokystiä. Siirrettiin tuoreena ja pas:n eikä kumpikaan tarrannut. Nyt siis 13 munasolua ja luultavasti nämä kaksi blastokystiä. Jäivät vielä seuraamaan kahta hidasta kuudenneksi päiväksi.

Olen melko vakuuttunut, että tämä oli nyt tässä. Jotenkin sellainen olo, ettei tämäkään tärppää. Tein jo päätöksen, että koko leikki saa olla tällä kertaa tässä. Kiire töihin painaa päälle eli en ehdi raskautua enää ennen tiettyä työjuttua ja enempää en voi laittaa kiinni rahallisesti Pampulaan tällä erää. Nyt on kulunut noin 12 000€. Jos haluan, voin kokeilla vielä vuoden päästä kerran, vaikka olenkin silloin vanhempi. Otan vuoden kuntokuurin ja laihdutan sekä teen töitä niin, etten ehdi miettiä kuin Pompulaa sekä arkea. Ja sitten kokeilen yhden kerran ja totean, että minulla on maailman ihanin Pompula, jolle en voi valitettavasti sisarusta tarjota, mutta paljon muita asioita.

On tämä ihmeellistä. Ihminen, jolla ei ole mitään "vikaa" ja saa ekan lapsen ensimmäisellä yrityksellä, ei saa toista. Nyt sitten hedelmöittyneitä munasoluja on ollut tasan 50 ja tuloksena 5 blastokystiä ja 1 lapsi. Aika alhaiset prossat näin laskien..