Ovikello soi juuri ja unohdin edellisestä kirjoituksesta päivän iloisimman asian - kotiinkuljetetut ostokset.

Aivan päivän pelastus, kun ei tarvitse kantaa selkä väärällään painavia ostoksia kotiin. Kaikki perustarvikkeita myöten salakavalasti pitkien lomien aikana päässyt loppumaan kotoa. Niinpä sen sijaan, että kävisin useamman kerran isossa hypermarketissa tai saati sitten ravaisin pikkuisessa lähikaupassa vielä useamman kerran, tilasin kotiin kaikkea sheivaushöylästä punajuuriin. Kiva kulkea kotona tabletin kanssa ja näpsyttää puuttuvat itemit ostoslistaan. 

Tämähän on itselleni melko uutta. Raskauden myötä olen hieman varonut reuhaamisia - vaikka luultavasti ei olisi tarvetta. Parempi kuitenkin olla tarkkana mielummin kuin maata verta vuotavana sairaalassa kannettuaan sata kiloa säilykkeitä :). Ennen kaikkea tämä oli uusi strategiani selvitä vauvan synnyttyä ja nyt sitä tässä treenailen. Mitenkäs sitä talvipakkasilla markettiin menemään jumppaamaan jos vaikka alapää näyttää/tuntuu haulikolla ammutulle? 

Sen sijaan voin näpytellä sedän tuomaan kotiin vaikkapa tällaisen kasan paketteja kotiin - kuin synttärilahjoja availisi.

kuva166-normal.jpg