Vai olisiko se enemmänkin nykyään digivälineillä hymyn metsästämistä? Tein tämän kierron, josta joulutauon takia pakosti tuli välikierto, ovulaation metsästystä. Halusin tsekkailla, miten kierto toimii tuon ivf-piikittelyn jäljiltä. Ja jotenkin tarkistaa, että se hymy tulee kierrossa, koska seuraavassa tehdään elämäni ensimmäinen pas. Oli jotenkin nostalgista pitkästä aikaa pissailla tikkuihin.

Toivotaan, että alkio sulaa ja jää eloon sekä vielä kiinnittyy, on normaalissa paikassa, normaali kehitykseltään ja on matkassa seuraavat 38 viikkoa isrutuksen jälkeen. Eli aika monta toivetta, eikö?

Kun Pampula ei joulukuussa vielä halunnut lähteä matkaan, tuntui iäisyydelle odotella kaksi kiertoa. Mutta hei, tässä odotellaan menkkoja viikon päästä ja siitä sitten hymyä metsästämään,,että pääsisi tositoimiin. Jotenkin huvittavaa tavallaan tämä lapsen"tekeminen" - elää menkkojen mukaan jaksoja.. Muut laskevat kuukausia kalenterista ykkösestä alkaen.

Pompula on ollut kiukkuinen kuin ampiainen ja kipeänä. Hirvittää ihan sanoa ääneen tai näpsytellä luettavaksi, että mietin aikamoisen hullu olevani, kun toista hinkuan. Jos onkin "vit*****nen" lapsi, tuollainen kuin Pompulainen kipeänä. Huihui. Tuo ajatus taka-alalle näillä mennään.