Hei pitkän tauon jälkeen

Aikaa on vierähtänyt paljon ja nopean tuntuisesti. Pampulan yritys alkoi Pompulan ollessa 9kk ja IVF:ä tehty yksityisellä 4 ja kahdesti PAS. Aikaa kulunut noin 1 vuosi ja 8 kk. Hintaa Pampulalla näin alkumetreillä noin 30 000€. Nyt näyttäisi olevan niin iloisesti, että Pampulan mahdollisuus on ensimmäistä kertaa konkreettinen: olen raskaana!

Työvoitto.

Kaiken maailman pelot ja ajatukset sekundäärisestä lapsettomuudesta ovat pyörineet mielessä. Myös epäily omien munasolujen suhteen on ollut jo suuri. Ikääkin on jo kertynyt 39 kesän aikana (38 vielä siirrossa ja kerätessä munasolut).

Ehkäpä vielä pelokkaammin mielin kohti raskautta, meneekö kesken, onko vammainen lapsi, kuoleeko kohtuun... Kaikkea kauheaa. Ja näin alussa olen.

Myös elämäntilanne ei voisi olla hassumpi. Suuria muutoksia edessä: muutto, Pompulan päiväkodin vaihto, työpaikalla tiukkaa ja vaikka mitä.

Mutta kiitollinen ja onnellinen - josko tämä sittenkin olisi toinen lapseni? Kaikki elämässä on mahdollista järjestää ja esimerkiksi työni on toissijaista lapseni rinnalla.

Kyllä tästä selvitään, eikös?